Europski strukturni i investicijski fondovi
 
.
.
 
.
.
 
.
.
 
Hrvatska liga protiv raka
23.03.2024.
Obilježen je 28. Dan narcisa – javnozdravstvena akcija svjesnosti o prevenciji raka dojke
19.03.2024.
Dan narcisa – javnozdravstvena akcija svjesnosti o prevenciji raka dojke
18.03.2024.
EnoGastro događaj Wine ViP Event donirao Hrvatsku ligu protiv raka
14.03.2024.
Hotel Antunović ugostio humanitarni enogastro događaj
09.03.2024.
Kulinarska radionica života
08.02.2024.
Rak u Hrvatskoj - epidemiološki podaci
08.02.2024.
Organizatori trke Terry Fox Run uručili donaciju dječjoj onkologiji
08.02.2024.
Hrvatska liga protiv raka sjajnim donatorskim koncertom proslavila rođendan!
04.02.2024.
Kolektivnim optimizmom do smanjenja nejednakosti i veće dostupnosti inovacija u onkološkoj skrbi!
27.01.2024.
Održan 17. Dan mimoza i Nacionalni dan protiv raka vrata maternice
27.01.2024.
Dječji crteži za obilježavanje Nacionalnog dana mimoza
23.01.2024.
17. Dan mimoza i Nacionalni dan protiv raka vrata maternice
 

O štetnosti zračenja na ljudsko zdravlje

Dr. Krunoslav Jelaković i gosp. Sasha Zalepugin  održali su dana 5.12.2019. predavanje u velikoj dvorani Klinike za tumore KBC Sestre milosrdnice  članovima Kluba žena liječenih od raka dojke i Zajednice pacijenata oboljelih od raka „sv. Juraj“ o štetnosti raznih vidova zračenja na ljudsko zdravlje. Predavanja su pobudila jako veliki interes i u raspravi su sudjelovale brojne članice Kluba i Zajednice pacijenata sv. Juraj

U posljednjih nekoliko godina sve više se govori o štetnosti različitih vidova zračenja na ljudsko zdravlje i kao jednom od mogućih  uzročnika u nastanku zloćudnih bolesti. Osnovane su razne institucije, udruge, lige za borbu protiv raka, a naši znanstvenici raznih profesija u najboljoj namjeri da učine sve što mogu i znaju, ponavljaju putem medija uglavnom jedno te isto bez vidnih pomaka i konkretnih rješenja. Nabrajaju se razni oblici raka pluća, kostiju, debelog crijeva, a kod  žena rak dojke  ili nekog  drugog ženskog organa. Nabrajaju se mogući uzroci raka ali NIKAD, NIGDJE I NITI SLUČAJNO ne spominje se kao jedan od značajnih uzroka utjecaj štetnih zračenja po ljudsko zdravlje koja nas okružuju i emitiraju svoja štetna zračenja iz raznih izvora, a što su znanstvenici u mnogim zemlja svijeta već davno uočili i nazvali „tihim ubojicama“. Dovoljno je samo prelistati mnoge izvještaje znanstvenika i znanstvenih ustanova na internetu koji su proveli mnogobrojna istraživanja o uzročno posljedičnoj vezi između ranih vrsta štetnih zračenja i ljudskog zdravlja, a posebno na sve veći broj oboljelih od raka. A rješenje problema ni na vidiku! Nabrojat ću samo neke vrste opasnih zračenja koja nas okružuju u mjestu stanovanja ili na radnom mjestu. Od prirodnih štetnih zračenja tu su najprije tokovi podzemnih voda pa onda Hartmanova i Curryeva mreža (patogena zračenja), razni podzemni slojevi štetnih minerala i rudača itd.

Umjetne izvore, mnogo opasnije po zdravlje stvorio je čovjek. To su:. mnogobrojni električni i elektronski uređaji u našoj bližoj ili daljoj okolici : mobiteli, električni ili elektronski uređaji u kući zatim bazne stanice na krovovima,  trafo stanice, dalekovodi, ulična rasvjeta, skupina baterija u električnim automobilima itd. Naravno da svi ovi uzročnici štetnih zračenja nemaju isti učinak na sve ljude podjednako Oni osjetljivi osjetit će učinak vrlo brzo sa svim poznatim posljedicama što znači da im se „ upalio  alarm“ da nešto nije u redu, dok oni drugi neće osjetiti nikakvu opasnost, ali je pitanje da li će posljedice osjetiti za par godina kad  se mogu pojaviti vrlo ozbiljni zdravstveni problemi.

Da li ima rješenja ? IMA i uspio sam ga pronaći. Naravno ne lijek protiv raka, nego način kako prevenirati uzroke koje razne vrste štetnih zračenja mogu dovesti do oboljenja od raka. KAKO ?

Baveći se problemima zaštite zdravlja od raznih vrsta štetnih zračenja preko 30 godina,( budući sam i ja jedan od onih na koje štetna zračenja utječu vrlo negativno), shvatio sam, da na svijetu još nije pronađen instrument koji sa sigurnošću može detektirati koja vrsta zračenja je štetna za zdravlje, a koja nije (ili ipak postoji, ali ga se drži u tajnosti jer bi izazvao kaos i paniku jer je nemoguće uništiti sve izvore štetnog zračenja ). Morao sam dakle poći drugim putem kako dokazao učinkovitost djelovanja svog pronalaska. Taj drugi put me je doveo do zaključka da se negativni učinak na ljudsko tijelo, odnosno zdravlje može dokazati jedino uz pomoć znanstveno priznate medicinske tehnologije i to tako da se odgovarajućim medicinskim postupcima ljudsko tijelo, odnosno njegovi pojedini organi, testiraju ( skeniraju): A) dok nije izloženo štetnom zračenju, primjerice  mobitela, B)   kada je izloženo zračenju i C)  kada je izloženo štetnom zračenju, ali istovremeno i zaštićeno s mojim pronalaskom „POZITRON PLUS“ koji neutralizira efekt štetnog zračenja Nakon toga usporedili smo rezultate sva tri mjerenja i na taj način smo dobili neoboriv dokaz. Ovim postupkom obavljeno je ispitivanje na INSTITUTU ZA ELEKTROBIOLOGIJU NOVU BIOLOGIJU „BION“  u Ljubljani a opširne zaključke koje su dobili i certifikat o kvaliteti kojeg smo dobili možete naći na adresi  www.poziton plus.com. Ovdje su prikazani i rezultati testiranja drugim metodama i drugim zemljama gdje su naši partneri također obavili potrebne testove ( Austrija. Mađarska, Australija, Njemačka, Francuska itd.) prije nego što  su preuzeli Pozitron plus za svoje zemlje.

U brojnim institutima sa sofisticiranim uređajima je potvrđena učinkovitost djelovanja POZITRONA PLUS u neutraliziranju raznih vrsta štetnih zračenja na zdravlje čovjeka i životinja na što sam vrlo ponosan jer će, uvjeren sam, pridonijeti unapređenju zdravlja svih onih koji će ga koristiti.

(Autori teksta: Sasha Zalepugin)

 
Hrvatska liga protiv raka
 
Ilica 197, 10000 Zagreb, Hrvatska
Email: info@hlpr.hr
Tel: + 385 1 3775-572
Tel: + 385 99 5361 386
Molimo da Vaše cijenjene donacije i novčane priloge umjesto vijenca uplatite na:

Hrvatska liga protiv raka
Zagreb, Ilica 197
OIB: 78350077391
IBAN: HR15 2340 0091 1000 10320
SWIFT (BIC) PBZGHR2X
 
Uplate donacija možete izvršiti i skeniranjem barcode-a:

HLPR - Barcode za donacije
Pomoć u prevenciji i liječenju raka